Laguna i Delfi otvaraju svoj Sajam knjiga od 15. oktobra do 1. novembra

BEOGRAD – Izdavačka kuća Laguna iz Beograda sa svojim lancem knjižara Delfi imaće svoj Sajam knjiga od 15. oktobra do 1. novembra po celoj Srbiji na svim prodajnim mestima, ali i putem interneta, saopštili su iz Lagune.

Tako je i najproduktivnija izdavačka kuća u Srbiji, sa 500-600 novih naslova godišnje, krenula u akciju sajamskih popusta za svoje romane, stručne knjige, bestselere, beletristrikuu svakom gradu, u knjižarama Lagune i Delfi, a omiljena dela se mogu poručivati i onlajn iz svoje sobe.

Time se Laguna pridružila i ostalim izdavačima – Vulkanu i Kreativnom centru, koji su krenuli sa svojim akcijama takođe u svim knjižarama i onlajn.

Laguna najavljuje i druženje s domaćim piscima i potpisivanje knjiga, kako je uobičajeno uvek na tradicionalnim sajmovima pisane reči.

U svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs od 15. oktobra do 1. novembra veliki popusti i akcije biće dostupni kao zamena za odloženi Beogradski sajam knjiga.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar