Mural sa likom Nebojše Glogovca u Kraljevu

KRALJEVO – Mural sa likom Nebojše Glogovca (1969-2018) u Kraljevu naslikali su članovi tamošnje nezavisne pozorišne produkcije „Grupa Grupa“ , piše na fejsuk profilu glumca Vladana Slavkovića, osnivača i direktora pozorišne produkcije „Grupa Grupa“.

Na muralu piše „Nebojša Glogovac, heroj života“, a nalazi se u prostoru gde članovi nezavisne pozorišne produkcije „Grupa, Grupa“ izvodi svoje predstave.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Mural je naslikao Miodrag Kojić, kraljevački umetnik, čiji je stil karakterističan i prepoznatljiv.

  • Anonimni

    Glogovac je bio dobar glumac. Samo, da se ne preteruje malo sa tim muralima i vestima o njima?

  • Anonimni

    Treba napraviti murale sa likom tog glumca u svim gradovima Srbije! On je zaslužan za …. pa ne znam za šta, ali nije važno. Mi smo zemlja koja više poštuje glumce i glumu, a ne mnoge druge značajno trajnije stvari. Srbiji se namerno nameću kratkotrajne vrednosti i njihovi protagonisti (gluma, pesma). Što ne naprave mural Milana Tucovića našeg čuvenog slikara, koji je takođe prerano preminuo Za 30 godina ko će znati za Glogovca, Dragana Nikolića, Mandu i ostale? Ko će znati za Šabana Šaulića za koju godinu? Što ne prave mural sa likom Cuneta Gojkovića? Živimo tuđi rialiti bez ikakve želje i mogućnosti da na to utičemo!