Music Week: Najpopularniji izvođači iz regiona na Ušću

BEOGRAD – Nakon četiri godine održavanja na Kopaoniku, „Music Week“ festival će ove godine imati svoje prvo beogradsko izdanje.

Više od 15 domaćih i regionalnih muzičkih zvezda nastupiće od 23. do 25. avgusta na Ušću, a ulaz će biti besplatan.

„Music Week“ će objediniti popularne muzičke pravce – pop, trep i narodnu muziku, a nekoliko regionalnih pop zvezda upravo na „Music Weeku“ nastupiće u Beogradu prvi put posle dužeg vremena.

Prvog dana „Music Week“-a nastupaju Saša Kovačević, Dragana Mirković, Toni Cetinski, Jelena Rozga i Dženan Lončarević, dok je sledeće veče, 24. avgust, rezervisano za nastupe Lepe Brene, Ace Lukasa, Nine Badrić, Harija Mata Harija i Darka Lazića.

Poslednje veče beogradskog „Music Week“-a ugostiće trep i pop izvođače: Bubu Korelija i Jalu Brata, Maju Berović, Cobija, Senidu, Saru Jo, Katarinu Grujić i Angellinu.

„Music Week“ je ove godine postao deo „Cloud“ platforme, koja objedinjuje tri festivala, pa će tako uz izvođače popularne muzike, publika imati priliku da na Ušću uživa u svirkama rok bendova na „Beer Festu“ od 14. do 18. avgusta, kao i u klasičnim numerama na festivalu „Noć muzike“ 30. avgusta.

Ulaz na „Music Week“ je slobodan, uz danloud besplatne mobilne aplikacije „KeepApp“, koja će od avgusta biti dostupna na „Google Play“ i „App Store“-u, a VIP mesta će moći da se obezbede uz „All you can drink VIP PAŠ”.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar