Najveća evropska teć konferencija od 12 do 14. maja u Štark Areni

BEOGRAD – Najveći tehnološki događaj u Evropi Tomorrow Konferencija, koji će okupiti više od 10 hiljada poznavalaca i ljubitelja blokčejna i veštačke inteligencije, održaće se u Beogradu od 12. do 14. maja 2023. godine, najavili su organizatori.

Naša prestonica će po drugi put biti domaćin ovakvog događaja, koji prema najavi organizatora predstavlja neponovljivo tehnološko iskustvo koje će u četiri dana okupiti svetska imena iz domena veštačke ineligencije (AI), blokčejna, gejminga, Metaverse-a i Web3.

Mesec dana pred veliko otvaranje, učešće je potvrdilo više od 100 međunarodno priznatih govornika i prezentera, među kojima je svakako važno naglasiti predavanja koje će držati nagrađivani reditelj i najprodavaniji autor Njujork Tajmsa Jan Halperin, proslavljeni evropski ekonomski stručnjak Ervin Voloder, princeza metaversa Kristina Jan Zang, dok će kao regionalne teć zvezde svoje prezentacije imati koosnivač ECD-a Aleksandar Matanović, predsednica Srpske blokčejn inicijative Emilija Vuković, i naravno svetski priznati ekonomista i broker Vladimir Đukanović.

Ovog puta kao prezenter, šampion kripto komjunitija, a možda najveći roker među učesnicima Skot Pejdž (član legendarne grupe Pink Flojd), posebna je zvezda beogradske konferencije.

Ipak, ovaj jedinstveni ulazak u novu eru ne bi bio potpun bez velikih muzičkih i showbiz zvezda kao što je Đ i live izvođač Paul Kalkbrener koji će u organizaciji EXIT festivala i TMRW konferencije nastupiti 12. maja u Štark Areni, a ovaj spektakl je svakako samo jedna u nizu zabava koje očekuju sve učesnike skupa.

Beogradska, druga po redu Tomorow konferencija, usledila je nakon pravog teć spektakla u Dubaiju pred više od 12 hiljada učesnika, održanog u februaru ove godine.

Konferencija je ugostila više od 80 međunarodno priznatih lidera iz industrije koji su na binama sa najmodernijom produkcijom pričali o najnovijim trendovima iz disruptivnih tehnologija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar