TV serija “Crna svadba” od 23. oktobra na Superstar TV

BEOGRAD – Nova kriminalistička triler serija “Crna svadba” u režiji Nemanje Ćipranića počinje da se prikazuje od 23. oktobra subotom i nedeljom na kanalu Superstar TV, a nedelju dana kasnije, 30. oktobra, na RTS 1, saopštili su producenti “Firefly” i kompanjija Telekom Srbija.

Glumačku ekipu čine vrhunsku domaći glumci: Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević, Predrag Bjelac i mnogi drugi.

Psihološki triler sa primesama horora “Crna svadba” oduševila je publiku tokom ovogodišnjeg Filmskog festivala u Sarajevu, a prava za emitovanje otkupile su najveće TV stanice u regionu.

Nova serija je prikazana i na Dunav film festu u Smederevu krajem avgusta, što je bilo prvo javno prikazivanje ovog serijala u Srbiji.

Autori serije su scenarista Strahinja Madžarević i reditelj Nemanja Ćipranić, koji je potpisao i režiju svih 10 epizoda serije, a poznat je po filmu „Amanet“.

Zaplet serije kreće u malom mestu u Istočnoj Srbiji gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija 12 svojih komšija.

Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik BIA-e i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, iskusnog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina zapravo krije neki drugi motiv.

Ali, time će samo otključati misteriju gde se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vekovima.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV projekta, koji su sa uspehom realizovali i serije – “Tajkun”, “Močvara”, “Klan” i “Kalkanski krugovi”.

Ove dve kompanije planiraju nastavak saradnje, tako da se druge sezone “Klana” i “Močvare” uveliko snimaju, a očekuje se i ekranizacija romana “Konstantinovo raskršće” Dejana Stojiljkovića.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar