Održana premijera filma „Trag divljači“ u Mts dvorani

BEOGRAD – Film „Trag divljači“, snimljen po motivima proze Živojina Žike Pavlovića, u režiji njegovog sina Nenada Pavlovića, premijerno je prikazan sinoć u „MTS dvorani“, a publika je frenetičnim aplauzom pozdravila protagoniste ovog ostvarenja.

Nenad je pisao i scenario za film, u saradnji sa Đorđem Milosavljevićem i Dimitrijem Vojnovim, na osnovu očevih romana.

Brojnu glumačku postavu filma predvodi Miloš Timotijević koji je za Tanjug pre premijere filma kazao da je ostvarenje Nenada Pavlovića zapravo porodični triler.

„Zadovoljan sam svojom ulogom u filmu koji je praktično omaž Živojinu Žiki Pavloviću i njegovom poimanju filmske umetnosti. Moj moto je prilagodi se ili umri i to mi je pomoglo da prebrodim zahtevne momente na snimanju u istočnoj Srbiji.“ kazao je Timotijević.

Glumac Radivoje Raša Bukvić kaže da film „Trag divljači“ donosi sećanje na čuveni „Crni talas“.

„Naš film ima elemente trilera, i to je glavni pečat reditelja Nenada Pavlovića. Struktura i srce ostvarenja pripadaju autentičnom opusu Žike Pavlovića. Film epohe je zahtevno oživeti, a meni je bilo teško da oživim lik novinara koji brani postulate novinarstva koji podrazumevaju žrtvovanje sopstvene karijere zarad odbrane istine i slobode“ kazao je Bukvić.

Glumica Nada Šargin napominje izuzetnu atmosferu na snimanju filma „Trag divljači“

„Dugo smo čekali snimanje tog filma. Mnogo ljubavi smo utkali u naše uloge. Kada je počelo snimanje samo smo se davali. Film mi je doneo puno jer sam igrala žestoku, tajnovitu i manupulativnu ženu. Ta uloga je veoma bitna za moju karijeru“ kazala je Šargin.

Brojnu glumačku ekipu osim Timotijevića, Šargin i Bukvića čine i Predrag Miki Manojlović, Dragan Bjelogrlić, Jovo Maksić, Milena Pavlović, Boris Milivojević, Milena Radulović, Filip Šovagović, i drugi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar