Održano drugo polufinale Pesme za Evroviziju

BEOGRAD – U drugom polufinalu „Pesme za Evroviziju“ izabrano je osam najuspešnijih takmičara čime je kompletiran spisak od 16 izvođača koji će sutra nastupiti u finalu.

U televizijskom takmičenju koje je sinoć direktno prenosila Radio-televizija Srbije, na osnovu glasova žirija i gledalaca, od 16 takmičara u finale su se plasirali Frajle sa pesmom „Neka neka“, Nadija i „Devojka tvoga dečka“ i Filari sa „Posle mene“.

U finale „Pesme za Evroviziju“ su prošli i bend Gift sa pesmom „Liberta“, Harikejn i „Zumi zimi zami“, Džipsi i „Greh“, Zejna sa „Rumbom“ i Duo Grand sa „Viva la vida“.

Iz prvog polufinala u sredu prošli su Stefan Maljković Šaj sa pesmom „Od jastuka do jastuka“, Stefan Zdravković i „Cvet sa istoka“, „Devojko sa plamenom u očima“ u izvođenju Ćegi i Braća Bluz bend i „Nedostupan“ Borisa Subotića.

Iz prvog polufinala išli su dalje i Luk Blek sa pesmom „Samo mi se spava“, Filip Baloš i „Novi plan drugi san“, Nađa i „Moj prvi ožiljak na duši“ i „Indigo“ Empati soul prodžekta.

U velikom finalu „Pesme za Evroviziju“ u direktnom prensou na RTS-u u subotu 4. marta (21:00) biće glasovima publike i stručnog žirija izabrana pesma koja će predstavljati Srbiju na „Pesmi Evrovizije“ u maju u Liverpulu.

Oba polufinala su vodili glumac Milan Marić i Dragana Kosjerina, u „Zelenoj sobi“ su sa takmičarima bili Kristina Radenković i Stefan Popović, a prihod od sms glasova ide u humanitarne svrhe.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar