Onlajn koncert Jovana Maljkovića na Džez Fest Valjevo

VALJEVO – Poznati srpski džez saksofonista, kompozitor i aranžer Jovan Maljoković i Balkan Salsa bend održaće koncert 26. decembra u 21 čas na zvaničnom YT kanalu festivala Džez Fest Valjevo, najavili su organizatori.

Jedan od najplodnijih autora u Srbiji će te večeri premijerno izvesti numere sa svog novog albuma „Reka života“ u okviru 36. Džez festivala Valjevo, koji će ove godine prvi put biti održan online.
Jovan Maljoković jedan je od osnivača ovog festivala i njegov dugogodišnji umetnički direktor.

„Ovogodišnji Valjevo Džez Fest održava se na jedini mogući način u ovom trenutku. Svim muzičarima jako fali direktan kontakt sa publikom, ali bolje je i ovako nego da se ne družimo uopšte. Pozivam vas da pogledate sve koncerte koje smo snimili. Verovatno ste već čuli da mi je, početkom decembra, izašao novi album „Reka života“ i na ovom koncertu moj bend i ja premijerno izvodimo nekoliko pesama sa tog albuma. Nadam se da će vam se dopasti. Čuvajte se i slušajte dobru muziku“ poručio je Maljoković.

Džez Fest Valjevo biće održan u periodu od 25-29. decembra, prvi put online besplatno putem zvaničnog YT kanala Jaž Fest Valjevo.

Svake večeri od 21h tokom trajanja festivala gledaoci će moći da uživaju u dokumentarnom filmu „Bravo, majstori“ koji će otvoriti festival, koncertima domaćih i inostranih džez bendova i specijalnoj emisiji Jaž PreventiVA.

Celokupan program može se pogledati na sajtu jažfest.rs

Valjevski Džez festival jedini je festival koji je u kontinuitetu održavan svake godine od svog osnivanja i na kojem je nastupilo skoro 1.200 muzičara i više od stotinu bendova iz zemlje i inostranstva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar