„Pčelica“ spremila 60 premijernih izdanja za Sajam knjiga

ČAČAK – Izdavačka kuća „Pčelica“ iz Čačka i ove će godine predstaviti svoja izdanja na 64. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, koji se održava od 20. do 27. oktobra.

Pod sloganom „Uz knjigu od rođenja“, čačanski izdavač će pod kupolama Beogradskog sajma nastupiti sa više od 250 naslova, od kojih se preko 60 objavljuje prvi put.

Iz ove izdavačke kuće s ponosom najavljuju bogat program, koji su pažljivo pripremili za sve ljubitelje književnosti za decu.

U četvrtak, 24. oktobra,u vremenu od 15 do 16 sati, „Pčelica“ će u svečanoj sali „Dobrica Erić“ predstaviti svoje novo izdanje – roman Katarine Majić „Šum Šume“, a na istom mestu će već sledećeg dana, od 18 do 18.50, organizovati tribinu o ediciji „Posebni prijatelji“ autora Gorana Markovića.

Na štandu „Pčelice“ najmlađi posetioci imaće priliku da se druže sa autorima, koji će potpisivati svoje knjige.

U utorak, 22. oktobra, svoje romane će potpisivati Vesna Aleksić i Gordana Maletić. Stevan Milošević, Dragan Hamović i Ivana Spasović potpisivaće svoje knjige u sredu, 23.oktobra, u periodu od 13 do 17 sati, a nakon toga će ilustratori koji sarađuju s „Pčelicom“ organizovati likovnu radionicu za mališane.

U četvrtak, 24.oktobra, na štandu „Pčelice“ gostuju Ljubivoje Ršumović, Gordana Timotijević i Mica Marković.

Za petak, 25. oktobar, predviđeno je druženje s Milošem Petkovićem od 13 sati, a Bojan Ljubenović će potpisivati knjige od 16 časova.

Dan kasnije, od 16 časova, mališane na štandu očekuje „Pčeličina“ autorka Nikoleta Novak.

„Pčelica“ i ove godine ostaje na starom mestu, na samom ulazu u Halu 1 Beogradskog sajma i biće zapažena po vizuelnom identitetu po kojem je prepoznatljiva već godinama.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar