Pop muzičar Hari Stajls objavio novi spot

NJUJORK – Velika pop zvezda Hari Stajls (Harry Stiles) zaista je veselo započeo 2021. godinu, zvaničnim atraktivnim video spotom novog singla “Treat People With Kindneš”, gde mu je partnerka britanska glumica Fibi Waler Bridž.

Novi singl skinut je sa aktuelnog albuma “Fine Line” (2019), drugog solo albuma britanskog pevača, koji je po izlasku debitovao na prvom mestu Bilbordove liste.

“Fine Line” je do sada premašio dvostruki platinasti tiraž, nominovan je i za prestižnu nagradu Gremi, dok ga je čuveni magazin “Rolling Stone” uvrstio u 500 najboljih albuma svih vremena.

Album “Fine Line” diskografskih kuća “Erskine Records”/”Columbia Records” iz Njujorka je najprodavaniji strani pop album u Srbiji u protekloj godini, kako je saopštio domaći disributer i izdavač Menart.

Reditelji spota su Ben i Gabe Turner, a za Harijevu partnerku su odabrali dobitnicu nagrada Emi i Zlatni globus, glumicu i producentkinju Fibi Waler Bridž (Phoebe Waller-Bridge), čuvenu po seriji “Fleabag”, za koju je napisala scenario prema sopstvenom romanu, i još je igrala glavnu ulogu .

Britanska glumica poznata je iz mini serija “Crashing”, “The Cafe”, i popularnoj kriminalističkoj sagi “Broadćurć”, kao i iz filmova “Solo: Star Wars story” i dečja priča iz Diznijeve porodice “Goodbye, Ćristopher Robin”.

Aktuelna je i sa neobičnom serijom “Run” (2020), a priprema i najnoviji TV serijal “Screenshot”.

Sa aktuelnog albuma do sada su skinuta četiri singla – “Lights Up”, “Golden”, “Adore” i “Watermelon Sugar”, od kojih su poslednja dva dostigla višestruko platinaste tiraže i nominacije za nagrade Gremi: za najbolje pop solo izvođenje (“Watermelon Sugar”) i za najbolji muzički video (“Adore”).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar