Pozorišna predstava za Ginisa

Pozorište “Teatar Levo” koje deluje u okviru AKUD Lola,  će u nedelju 13.marta po 1552. put odigrati  svoju  kultnu predstavu “Rastibudjilizovane Klejbezable”.

Time će ansambl proslaviti 46.  rodjendan ove predstave  koja je, kako je za agenciju Beta rekla umetnička direktorka Teatra Levo Anika Lehki, “najviše izvodjena  neprofitabilna predstava u svetu koja je opstala u prvobitnoj produkciji”. Zato je, po rečima Lehki,   Teatar Levo  “počeo proceduru” prijavljivanja ove predstave za Ginisovu knjigu rekorda.

Predstava će biti igrati u  nedelju u 14 časova. Ulaz je, kao i uvek kada je u pitanju ova predstava, besplatan. Posle predstave je predvidjen razgovor i druženje sa glumcima.

Imajući u vidu ograničen kapacitet pozorišta  rezervacije su obavezne i mogu se izvršiti na telefon 064 23714 17.  Teatar, u skladu sa epidemiološkim protokolom, preporučuje gledaocima nošenje maski.

Ova predstava je deo Meseca pozorišta u Teatru Levo, čime ovaj ansambl obeležava 27. mart – svetski Dan pozorišta. Tokom marta, ansambl će besplatno odigrati  šest najpoznatijih komada iz svog repertoara. Više o repertoaru na www.teatarlevo.com. Adresa pozorišta je Resavska 11, Beograd.

 

 

 

 

 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar