Preminuo pevač slavnog benda (foto, video)

Frontmen grupe „Prodidži“ Kit Flint preminuo je u 49. godini. Pevač je pronađen mrtav u svom domu u Engleskoj.

Telo pevača policija je otkrila u ponedeljak ujutro nakon što je hitna pomoć odgovorila na izveštaje o čoveku koji je bio bez svesti. Njegova smrt se ne tretira kao sumnjiva.

– 49-godišnji muškarac je proglašen mrtvim na licu mesta. Njegovi najbliži rođaci su obavešteni. Smrt se ne tretira kao sumnjiva i biće pripremljen dosije za mrtvozornika – rekli su iz policije.

Prodidži je britanski brejk bit bend čija muzika sadrži razne stilove, počevši od rejva i hardkor tehna, početkom ’90-ih do alternativnog roka i big bita sa vokalnim elementima panka na kasnijim albumima.

Prodidži se prvi put pojavio na andergraund rejv sceni početkom 90-ih i ubrzo nakon toga doživeo veliku popularnost i postao poznat u celom svetu.Neke od njihovih najpopularnijih pesama su „Charly“, „Out of Space“, „No Good (Start the Dance)“, „Voodoo People“, „Firestarter“, „Breathe“, „Girls“ i „Smack My Bitch Up“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kit flintprodidzi
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ovo nema veze sa muzikom. Ovo je vise skup neartikulisanih zvukova rezervisan za narkomane i dusevno poremecen ljude. Jednom recju odvratno. Ako ovo treba da bude primer mladim ljudima, onda mi zivimo na planeti zombija. Strasno, koliko covek treba da ima ispran mozak, mozek bez trunke osecaja za muzikom da bi ovako nesto mogao da slusa. Ova nasa omladina, navodno ovo slusa, pusta, razmenjuje i tome slicno, ne zato sto oni to vole i uzivaju u tome, nego zato sto je to kao u fazonu i ako ne slusas to ti nisi in i tome slicno.

  • Slavijan

    Over doza ili sida…treće nema