Promeniće vaš pogled na život: OVE 3 knjige morate pročitati ovog leta

Ako tražite odlične knjige koje ćete čitati na plaži, ove tri su odličan izbor:

Preljuba – Paulo Koeljo

Ovo je priča o tome kako neki ljudi mogu i da imaju mnogo toga u životu, a da opet ne budu srećni. Život je onakav kakav mi mislimo da jeste. Neko uvek vidi dobre strane života, a neko lošije. Linda uvek želi više. Nikad nije zadovoljna onim što ima. Posle susreta sa političarem, svojim bivšim dečkom, ona se upušta se u strastvenu, opasnu i zaraznu vezu, ali zbog toga će snositi i posledice. Ona je udata žena i uspešna novinarka. Nije umela da ceni ono što ima, htela je nešto novo i drugačije.

Ovo je roman o preljubi i o otkrivanju strasti u životu, o pitanju da li je on onaj pravi ili nije.

Ovaj roman naučiće nas da shvatimo da treba da cenimo ono što imamo i da ne tražimo stalno od života više.

Recept za ljubav – Kejti Ford

Ako volite romantične, ljubavne knjiga, opredelite se za ovu.

Zoi obožava da kuva i prijavljuje se za jedno takmičenje u kuvanju. Odlazi u jednu englesku varoš. Njena cimerka želi da pobedi i neće birati sredstva da bi došla do cilja. Zoi počinje da sviđa Gideo, sudija ovog takmičenja. Oni se sreću više nego što bi trebalo, ali ako uđe u vezu s njim biće diskvalifikovana. Cimerka se na sve načine trudi da joj zagorča život.

https://instagram.com/p/Bh_WUKYFJT-/?utm_source=ig_embed

Ključ tela – Džulija Enders

Kako piše Elle, ovo je bestseler br. 1 iz oblasti zdravlja prodat u preko milion primeraka. Ova knjiga pravi je fenomen! Otkako se pojavila na nemačkom tržištu zauzela je prvo mesto na svim top-listama. I sve do danas to se nije promenilo. Prava retkost, budući da je reč o knjizi čija je glavna tema naš organ za varenje. Džulija Enders s neverovatnom lakoćom i izuzetno duhovito opisuje najsloženije fiziološke procese tako da svako bez ikakvog predznanja može da ih razume.

Imidž „crne ovce među organima“ promenio se. Dve trećine našeg imunološkog sistema nalaze se u našim crevima. Naša utroba, taj neverovatni mehanizam izuzetne osetljivosti, odgovornosti i spremnosti, posle mozga ima najveći nervni sistem. Kada se s njom dobro postupa, zahvalna je na tome i postaje osnova našeg zdravlja. Ako želimo da se u svome telu osećamo dobro, da duže živimo i budemo srećni, moramo da negujemo svoju utrobu. To znači i obratno: prekomerna težina, depresije i alergije povezane su sa neuravnoteženošću crevne flore.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

knjizevnost
Komentari (0)
Dodaj komentar