Šargin: Prijala mi je potpuna transformacija u Keltima

BEOGRAD – Gošća nove epizode video serijala „Tanjug Reflektor“ bila je glumica Nada Šargin koja je govorila o ulogama u nagrađenom filmu „Kelti“ i predstojećem „Tragu divljači“, kao i u Narodnom pozorištu i seriji „Vreme zla“.

Šargin kaže da se „Kelti“, u kojima igra lik Zage, ne može objasniti u dve rečenice, a očekuje da će gledaoce film zainteresovati pokretanjem različitih tema, među kojima su muško-ženski odnosi i uopšte ljubavni.

Šargin je istakla i da je rediteljka „Kelta“ Milica Tomović dobila nagradu Srce Sarajeva za najbolju režiju na nedavnom Sarajevo film festivalu, što je svima u ekipi „puno značilo“.

„Zaga je gej, ima buran ljubavni život. Ja to nisam, ali znam šta je ljubav. To je isto osećanje kod svih nas…. Iako nema nikake veze sa mnom, ali prijao mi je lik jako. Zato što je potpuna transformacija, potpuno je različita od mene, pošto je vickasta što se ljubavnih stvari tiče“, objasnila je Šargin.

Glumica igra i lik Sonje u predstojećem ostvarenju „Trag divljači“, reditelja i scenariste Nenada Pavlovića rađenom na osnovu romana njegovog oca Žike Pavlovića.

Šargin kaže da je samim time „posebna emocija, posebno svetlo na tom filmu“, i biće „drugačiji triler od svega što smo do sada videli, zbog epohe i teme“.

„Sonja je iz porodice žestoke krvi. Svi su žestoki ljudi, ponekad i krvoločni. Ceo je život okružena muškarcima koji su opasne ličnosti i pokušava na svoj način da se otrgne svima i da bude svoja“, otkrila je Šargin.

U vreme pandemije Šargin nije osetila da joj je karijera u Narodnom pozorištu stala, jer ističe da je čitavo vreme igrala „Belu kafu“ koja ima „puno ritma, drame ali i veselosti“.

„Negde je ispalo da mi je to i najviše odgovaralo, da u vremenima kad je sve poljuljano igram ulogu gde je sve potpuno ljubavno, u divnim kostimima, veselo, i sa takvom ulogom uživam na sceni“, rekla je glumica.

Šargin će se pojaviti i u seriji „Vreme zla“, čijih se 15 nastavaka sa „puno linija (radnje) i sudbina“ očekuju na jesen, a glumca ističe da su „svi glumci sjajni, a fotografija, kostim, scenografija, muzika su dovedeni na ozbiljan nivo“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar