Treperi Suril i Foks, reperka Sajsi nova imena Si densa

NOVI SAD – Na glavnu binu festivala „Si dens“, koji će biti održan od 26. do 29. avgusta na plaži Buljarice u Budvi, stižu treperi Suril i Foks, reperka Sajsi Emsi, kao i Klinac, Ognjen, Muha i O.DŽi. fičering Distoršn, saopštio je danas Egzit.

Kako se navodi, Suril je „jedan od najtraženijih izvođača na regionalnoj rep/trep sceni“ zahvaljujući milionskim pregledima na jutjubu sa pesmama kakve su „Ja sam u gasu“, „Budva Kopaonik“, „Na minut do mora“, „Seks, zdravlje i pravoslavlje“ i „Kada pada onda lije“.
„Foks je direktno zaslužan za popularizaciju novog hip-hop talasa na Balkanu i smatra se rodonačelnikom trep žanra… Numere ‘FučBoi’, ‘Šurim bika’, ‘Influencer’, ‘Par dana’ i ‘Adrenalin’ zajedno broje na stotine miliona pregleda“, istakao je festival Egzit.

Kako je navedeno, Sajsi Emsi je skoro 20 godina na srpskoj rep sceni, Klinac je trep senzacija, mladi reper Ognjen izlazi iz okvira andergraunda, mlada sarajevska reperka Muha je zvezda u usponu, a tu su i lokalci O.DŽi fičering Distoršn.

Na „Si densu“ će prema ranijim najavama nastupiti Boris Brejča, Maceo Pleks, Tejl ov as, Meduza, Satori, Bajaga i instruktori, Senida, Vojko V, Z++ i Hu si.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar