Dejvid Linč 12. septembra uživo sa beogradskom publikom

Američki reditelj Dejvid Linč razgovaraće u utorak, 12. septembra, oko 20 časova putem video linka sa beogradskom publikom u Dvorani Kulturnog centra Beograda, najavili su organizatori.

Posetioci će od 19 časova moći da pogledaju dokumentarni film „Meditacija, mir i kreativnost“ sa prevodom na srpski jezik u produkciji Fondacije Dejvida Linča za svetski mir i obrazovanje bazirano na svesti.

Linč je u filmu odgovarao na različita pitanja vodećih svetskih novinara, studenata filmskih akademija i publike koja je u velikom broju pratila njegova predavanja.

Potom u 20.10 sledi direktno uključenje Linča putem video linka, a vizuelni umetnik će sa beogradskom publikom razgovarati o svojim fotografijama, procesima kreativnosti, uverenju da obrazovanje zasnovano na svesti i transcedentalnoj meditaciji može značajno doprineti stvaranju mira i istinskog napretka u čitavom svetu.

Izložba radova Dejvida Linča, crno-belih foto montaža i foto – grafika pod nazivom „Malepriče“, biće do kraja septembra postavljena u Likovnoj galeriji, Galeriji Artget i Galeriji Podroom Kulturnog centra Beograda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dejvid linčTvin Piks
Komentari (0)
Dodaj komentar