U Beogradu za vikend nekoliko muzičkih koncerata

BEOGRAD – Sarajevska pop rok grupa „Crvena jabuka“, sastav „LP Duo“, „No Borders Orćestra“, neki su od muzičkih umetnika koji će imati koncerte u Beogradu za vikend.

Mini festival „Rock fest Vol. 3“ u klubu Central Pub-u biće završen u petak uveče sa nastupom pop rok grupe „Crvena jabuka“, koji inače često nastupa u prestonici i drugim gradovima Srbije, o čemu svedoči podatak da je tokom pandemije imao dva rasprodata koncerta u Kombank Dvorani.

Instrumentalni sastav „LP Du“, nakon nedavnog nastupa na Kalemegdanu kao deo festivala BELEF, održaće koncert 23. oktobra na Kolarcu, a pijanisti Sonja Lončar i Andrija Pavlović izvešće neke od novih kompozicija za dva klavira i sintisajzere nastalih u proteklom periodu izolacije.

Drugi „Evergreen Fest“ biće na programu isto veče u subotu, 23. oktobra u Botaničkoj bašti „Jevremovac“, čime će biti okončani koncerti na ovom prostoru za ovu godinu.

Veče pod sloganom „Pedeset nijansi zelene“ predstavlja najpopularnije evergrin kompozicije koje će pevati: Nada Pavlović, Beti Đorđević, Žarko Dančuo, Tanja Banjanin, Ana Štajdohar i Nemanja Radošević.

Za kraj muzičkih događanja, u nedelju, 24. oktobra, besplatan koncert će realizovati istaknuti simfonijski orkestar „No Borders Orćestra“ u Muzeju Jugoslavije, koji će imati i direktan prenos, a beogradski nastup je završnica regionalne turneje nakon uspešnih gostovanja u Rijeci, Zagrebu, Sarajevu, Mariboru i Novoj Gorici.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar