Neobičan trik za podgrevanje pice uz koji će uvek će biti hrskava i mekana

Podgrevanje pice nije nimalo jednostavan zadatak jer se često dogodi da postane gnjecava i bljutava i izgubi svoj prvobitni ukus. Iako na društvenim mrežama postoje razni trikovi i saveti za savršeno podgrevanje pice, jedna žena otkrila je trik za koji kaže da deluje svaki put i da je posle njega pica opet neodoljivo hrskava kao da je upravo ispečena.

@aldentediva

🍕 Dont knock it till you try it #pizza #cookinghack #leftovers #lunchtime

♬ Bezos I – Bo Burnham

Kako piše Miror, savet korisnice TikToka Tara, poznatije kao @aldentediva, postao je viralan nakon što je podelila video u kome pokazuje kako ona podgreva parče pice, a mnogi su bili oduševljeni metodom.

Sve što treba da uradite je da u običan zagrejani tiganj stavite parče pice i  dodate malo vode, a zatim tiganj poklopite i ostavite da se greje.

Potrebno je samo minut ili dva, a kad se zagreje pica je hrskava, vruća i prekrivena topljenim sirom  kao da je upravo izašla iz rerne.

Tarin video ubrzo je postao viralan i skupio je više od 2,7 miliona pregleda. „Priznanje: radije bih je pojeo na ovaj način nego svežu“, komentar je jednog korisnika, dok je jedna korisnica dodala: „Jedini ispravan način za podgrevanje!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

picapodrgevanjetrik
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nena

    Ja je podgrevam u rerni, bude ista ko sveze pecena.