„A kada Đoković to uradi?“: Kirjos ponovo o Novaku

Nik Kirjos uvek koristi priliku da u intervjuima potkači svetskog broja 1, Novaka Đokovića. Tako je i na nedavno j konferenciji za medije još jednom pokazao koliko mu Srbin smeta, te je na pitanje novinara da prokomentariše izjavu Đokovića da mu je davao savete kako bi se ponašao bolje na terenu, Krijos ljutito rekao:

– Ne razumem vas, ljudi. Zar niste videli kako se Novak ponaša sa skupljačima loptica i kako udara lopticu prema publici? Da li ste videli? Kako se njemu to ne zamera kada uradi nego samo meni? Zbog čega? – prokomentarisao je Kirjos, a prenosi Tennisworld.

O psovanju gledalaca tokom mečeva, što je često radio u karijeri, 24-godišnji teniser kaže:

– Recimo da igrate 2 i po sata. Koliko sam ja danas igrao? 3 i po sata? Ja sam na terenu, publika me gleda. Neverovatno, vide da sam pao. Da li mislite da su videli moj pad? Koliko sam bio dugo na zemlji? Dva minuta? A tada imate ljude koji počnu da vam zvižde i da vas nazivaju pogrdnim imenima – objasnio je Kirjos i dodao:

– Šta bi vi uradili? Da li bi vam bilo sve jedno? Ja igram svim srcem, i moram da se nosim sa sudijama idiotima i idiotima u publici. Šta hoćete od mene? Oni su platili kartu da me gledaju na terenu 3 i po sati.

Naravno da ću im odgovoriti. Nisam ja tip koji će samo da se okrene i ode. Ako neko jeste takav, dobro. Za to je potrebna neverovatna disciplina. Ne kažem da je moj način ispravan, ali to sam ja – rekao je o svom ponašanju tokom meča trenutno 43. teniser sveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Nik Kirjosnovak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar