Amerikanac ponovo proziva Novaka, odmah mu odgovorila Jelena (foto)

Poznato je da američki novinar Ben Rotenberg svaku priliku koristi da prozove Novaka Đokovića i da na nimalo džentlmenski način baci senku na sve što uradi ili kaže najbolji teniser sveta.

Ovog puta na meti Amerikanca nije se našao Novak lično, već njegov fizioterapeut Miljan Amanović i to zbog toga što je tokom polufinalnog meča Rolan Garosa snimljen na bez maske na licu.

“Jedan momak u Đokovićevom boksu se čak ni ne pretvara da nosi masku”, napisao je Rotenberg, a na njegovu prozivku odmah se nadovezala Jelena Đoković koja je novinaru objasnila o čemu je ovde zapravo reč.

“Taj momak ima dozvolu lekara (da ne nosi masku prim.aut). Nije sve u vezi sa kovidom. S druge strane, ja imam problema sa disanjem dok gledam supruga kako igra. Svi oko nas su testirani i negativni su”, napisala je Jelena Đoković na Tviteru.

Amanović je svojevremeno imao problema kardiološke prirode, zbog čega i ima dozvolu lekara da nije u obavezi da nosi masku.

Zato Novak u svom timu ima dvojicu fizioterapeuta, jedan je pomenuti Amanović, koji ne ide na daleka putovanja, a drugi je Ulises Badio, argentinski stručnjak, koji je uz prvog tenisera sveta obično na turnirima u SAD i u Australiji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Miljan Amanovićnovak djokovicRolan Garos
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Slaven

    Uzgred otkrivamo sledeće,(što se svi trude da zabašure): KARDIOLOŠKI I PULMOLOŠKI bolesnici ne treba da nose maske, jer im to pogoršava osnovnu bolest. Dakle ? Za više od 50 % starijih od 70 godina je ŠTETNO da nose maske.