Amerikanci tvrde da se Novak vakcinisao: „Ova fotografija je dokaz“

Veliku buru izazvale su novosti da će svi oni teniseri koji žele da igraju na prvom grend slemu u Australiji morati da se vakcinišu, a sada su Amerikanci želeli da dokažu da se i najbolji teniser sveta – vakcinisao!

Naime, vlasti države Viktorija, čiji je Melburn glavni grad, donele su odluku da svi sportisti koji žele da se takmiče na njihovoj teritoriji moraju da prime obe doze vakcine protiv korone kako bi mogli da se takmiče.

Sada su brojni mediji odmah počeli da spekulišu da će zbog ove odluke branilac titule i najbolji teniser planete, koji je čak devet puta osvojio Australijan open, Novak Đoković otkazati svoje učešće na ovom turniru.

Američki portal „Sportskeed“ je došao do zaključka, da je Novak Đoković ipak vakcinisan protiv korone jer je, kako navode u svom tekstu, Srbin nedavno posetio popularni muzički festival u Njujorku „Samerstejdž“.

To ne bi bila neka vest, ali jedan detalj je veoma važan – na ovoj manifestaciji nikako nije bilo moguće prisustvo bez potvrde o vakcinaciji, jer su samo oni koji su dobili cepivo mogli da uđu u Central Park, gde je uslikan srpski as, preneo je američki portal.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Australijan opennovak djokovicvakcinacija
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • jaje u ves masini

    najedi se jaja novak

  • S

    Ne vakcinisi se. Ubit ce te i uzeti tvoj novac.