Ana Ivanović na ruci nosi detalj koji košta kao stan u Srbiji (foto)

Bivša teniserka Ana Ivanović pozirala je u jednom restoranu, i iako je na prvi pogled u prvom planu njena prirodna lepota i lice bez šminke, svima je u oči upao skupi aksesoar koji je nosila na ruci.

Ana uvek ima jednostavne, ali skupe modne kombinacije, a ovog puta se prvi plan izdvojio njen luksuzni sat marke „Rolex“ , tačnije model „Cosmograph Daytona“. A zbog specifičnog izgleda i boja, često ga nazivaju i „Panda“.

Nekadašnja teniserka broj jedan na WTA listi pozirala je u jednom restoranu i uz fotografiju koju je objavila na Instagramu napisala da uživa u porodičnim ručkovima vikendom, a ručni sat koji često nosi vredi čitavo bogatstvo.

Zvanična cena sata koji Ana nosi,  iznosi oko 14.000 evra, dok se prodajne cene van autorizovanih prodavaca kreću i do vrtoglavih 50.000 evra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Ana Ivanovićsat
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ana ima doživotni ugobor sa Rolexom i adidasom. Neka nosi šta želi i hoće. Ne sećam se da joj je Srbija davala neku podršku…a i da jeste promobisala je. Živite svoj život i bavite se sobom. Šta vas briga šta ona radi, jede, nosi….

  • Valentina

    Anonimni, kako mozes da ovako nesto pises?U cemu je problem? Svoj novac je posteno zaradila, a od kada je greh biti udata za nekoga ko je druge nacionalnosti?

  • Anonimni

    Ovo bi za sRBIJU TREBALO BITI SRAMOTA!KU“““TI SE SATOVIMA VREDNOSTI STANA JE PLJUVANJE U LICE BESKUCNICIMA .SVABICE STIDI SE IZGUBILA SI SRPSKO DOSTOJANSTVO!