Ančeloti: U revanšu ćemo igrati kao da nas očekuje mnogo rada i posla

LIVEPRUL – Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je nakon utakmice sa Liverpulom da njegova ekipa tokom meča nije gubila samopouzdanje.

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na gostovanju ekipu Liverpula 5:2 (2:2), u utakmici osmine finala Lige šampiona.

„Nije lako ovako pobediti, pre svega zbog takvog početka meča. Ipak, nismo gubili samopouzdanje nijednog momenta i malo po malo smo preuzimali kontrolu lopte. Bili smo efikasni napred i Vinisijus Žunior je imao neverovatnu predstavu. Ovo je samo prvi deo dvomeča, otišlo je na našu stranu, ali i u revanšu ćemo igrati tako kao da nas očekuje mnogo rada i posla“, izjavio je italijanski stručnjak.

Dodao je da je njegova ekipa inspiraciju našla u nekim ranijim preokretima.

„Nismo krenuli kako smo želeli. Pomislio sam na meč sa Sitijem na strani prošle godine, nadao se da možemo isto, ali ispalo je i bolje. Pravili su nam probleme po levoj strani, ali kako smo bili bolji napred, pomerili smo Valverdea i od tada smo se branili bolje. Liverpul je veliki tim koji nas je namučio u prvom delu, ali dvomeč nije završen. Nikako. Pohvalio bih Rodriga jer je uradio veliki posao, odradio je tačno ono što sam od njega tražio“, zaključio je Ančeloti.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar