Andrin: Svi su nas otpisali, ali u vodi je totalno drugačije

BEOGRAD – Kapiten vaterpolista Partizana Mihajlo Andrin kaže da je mlada ekipa spremna da se dokazuje i da će u novoj sezoni „namučiti“ svakog rivala.

„Banjica je hram vaterpola i povratak nam mnogo znači, a verujem i ekipama protiv kojjh igramo, jer nikom nije lako kada dođe ovde. Prosek ekipe je 18,5 godina, neki su prvi put u prvom timu, nisu ni utakmice odigrali, postigli golove… Samim tim što smo mladi, imamo želju da dokažem,o kako u klubu tako i u reprezentaciji. Svi želimo jednog dan dana da igramo za A selekcijui, ovo nam je šansa“, rekao je Andrin novinarima na Banjici.

Crno-beli u Superligi startovali su porazom od Crvene zvezde 12:9, a 21-godišnji vaterpolista kaže da će aduti njegovog tima biti mladost i agresivnost.

„Posle nekoliko godina imamo jaku ligu. Imamo četiri jake ekipe i mi smo tu da se trudimo. Svi su nas otpisali, ali u vodi je totalno drugačije. Trud i želja ne smeju da izostanu. Zvezda je pored Radničkog, Novog Beograda i Šapca konkurent za titulu. Mi smo Partizan, branimo boje velikog kluba. Cilj je i borba za titulu, iako smo otpisani. Smatram da možemo da pariramo svima. Namučićemo svakog protivnika, posebno na Banjici“, zaključio je Andrin.

Ekipa Miloša Korolije u drugom kolu dočekuje VK Nais na Banjici.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Srećno momci samo napred hrabro u nove pobede, Partizan je najbolji

  • Anonimni

    Vrlo hrabro. Idemo Partizan i srecno