Babić: Napravićemo spektakl za rođendan

BEOGRAD – Fudbaler Crvene zvezde Srđan babić izjavio je danas da je srećan zbog povratka u tim i gola u pobedi protiv Mačve u Šapcu 3:0 i pozvao navijače da zajedno naprave spektakl narednog vikenda protiv Napretka.

„Igrali smo u Šapcu 90 minuta u punom ritmu, odlično smo priveli utakmicu kraju, a mislim da smo mogli da postignemo još nekoliko golova. Meni svaka šansa znači, verujem da sam dobro odradio posao, a srećan sam i zbog gola. Naravno, tim je na prvom mestu, najbitnije je da igramo dobro kao ekipa i da pobeđujemo. Iako je bila drugačija formacija, videlo se da smo spremni i za taj stil igre, uigrani smo i sve je dobro fuinkcionisalo“, rekao je Babić za klupski sajt.

Zvezdin defanzivac istakao je da je najvažnije da tim daje svoj maksimum, kao i da je za sve potrebno vreme.

„Rekao sam više puta da Stanković želi da promeni nešto u našoj igri i organizaciji. Za sada nam odlično ide, ali imamo još prostora za napredak. Za sve je potrebno vreme, ali mi dajemo maksimum na svakom treningu. Videlo se i protiv Partizana i Inđije da smo igrali dobro i stvarali prilike, ali lopta nije htela u gol, u Šapcu smo odlično otvorili utakmicu i verujem da ćemo biti sve bolji“.

Babić je iskoristio priliku i da pohvali navijače i pozove ih na naredni meč protiv Napretka.

„Uvek sam govorio da nam mnogo znače naši navijači koji su uz nas svih 90 minuta. Pravi 12. igrač, koji nam daje prekopotrebnu snagu i kada ne ide. Uz njihovu podršku sve je lakše, a iskoristio bih priliku i da ih pozovem sledeće nedelje da ispune tribine naše Marakane i da proslavimo rođendan. Potrudićemo se da napravimo spektakl i da uz dobru igru zajedno proslavimo novu pobedu“, poručio je Babić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar