Ben posle dva gola: Neverovatno, sad hoću Liverpul

SALCBURG – Fudbaler Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben, glavni junak sa dva gola u Salcburgu (2:2), kaže da ne može da opiše osećaj posle pogodaka i plasmana u Ligu šampiona, u kojoj je poželeo da se sretne sa Liverpulom.

Ben je u rasponu od samo 77 sekundi dva puta matirao Cicana Stankovića na asistencije Miloša Degeneka i trasirao put Zvezdi u sam krem evropskog fudbala.

„Osećaj je neverovatan kad postignete golove vredne plasmana u Ligu šampiona. Ostvarili smo veliki san i zakazali duele sa najvećim evropskim klubovima. Želim da igramo protiv najboljih, priželjkujem Liverpul, volim taj klub“, izjavio je Ben posle utakmice u Salcburgu.

Napadač sa Komorskih ostrva zahvalio se Degeneku na sjajnim asistencijama.

„Degenek mi je dva puta asistirao i samim tim u velikoj meri je zaslužan za golove. Zahvalan sam mu na dodavanjima, proslavili smo pogotke zajedno“.

Ben dodaje da nikada nece zaboraviti veče u Salcburgu.

„Bila je ovo neverovatna noć. Uspeli smo da se vratimo i pokažemo borbeni duh i veoma sam srećan zbog ovakvog epiloga“.

Istakao i je i ulogu Zvezdinih navijača, kojih je bilo blizu 10.000 na Red Bul areni.

„Zdušno su nas bodrili tokom celog meča i na kraju smo zajedno ostvarili veliki uspeh. Podrška publike nam je veoma važna i ovim uspehom smo im odali zahvalnost“, zaključio je strelac šest golova u kvalifikacijama ovog leta.

Crveno-beli danas od 18 sati saznaće rivale u Ligi šampiona posle žreba u Monte Karlu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar