Bičkova o Novaku: Ima ludi pogled u očima, ne znam šta mu se desilo

Bivša ruska treniserka Ekatarina Bičkova se nije proslavila na sportskom terenu, gde je napravila više nego skromnu karijeru. Međutim, prethodnih dana je upravo ova teniserka u centru medijske pažnje, s obzirom da je otkrila imena igračica, koje su naklonjene ženskom polu.

I ne samo to Bičkova je komentarisala i tenisere, naravno na spisku se našao i nekada prvi igrač sveta Novak Đoković.

– Gde je onaj veseli momak uvek spreman za šalu? Meni takav Đoković nedostaje. Sada sa sobom vodi sve vreme gurua, duhovnika, psihića, šta je već. Pretvorili su ga u „univerzalnog vojnika“, ima i taj ludi pogled u očima. Ima neverovatnu samodisciplinu ali zato izgleda kao da su ga programirali. Možda tako mora kada sve vreme pobeđuješ, šta ja znam. Šta li mu se dogodilo, a bio je tako harizmatičan, divan momak. On sebe previše forsira, rekla je Ekatarina Bičkova za ruski Eurosport.

Bičkova je iznela i jedan zanimljiv detalj vezan za Stanislasa Vavrinku, koji najviše voli „da izlazi u grad“ tokom turnira.

– Što se tiče partijanja, to je pre bio moj život. Ali, retko ko može da živi tako i da igra vrhunski tenis. Izuzetak je Sten Vavrinka koji pre nije propuštao niti jednu zabavu i pre i tokom turnira. Pa on takav osvaja grend slemove i pobeđuje „univerazalnog vojnika“ Đokovića! Novak i Rafa su pre dolazili na zabave pred turnire, ali sada ih nema. Za razliku od Stena, za koga sam čula da je u septembru pravi čuda u Sankt Peterburgu pa je ipak stigao do finala. Svaka mu čast kako može tako.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ekaterina bičkovanovak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar