Bobi Marijanović u još jednom holivudskom hitu: Urnebesna scena sa slavim glumcem (video)

Srpski košarkaški div Boban Marjanović, možda nema zapaženu u logu na parketu gde ga sve manje gledamo, ali zato blista van njega i to u filmskoj industriji. Bobi se ovoga puta pojavljuje u filmu Adama Sendlera „Hasl“, gde glumi košarkaša koji bi trebalo da se pojavi na draftu i sve to u dresu Hemofarma iz Vršca.

Boban Marjanović već je imao holivudski angažman, jer se svojevremeno pojavio u filmu „Džon Vik“, gde je glumio negativca, a ostaće upamćena scena u kojoj se protiv glavnog junaka kojeg tumači čuveni Kijanu Rivs.

Ovoga puta, Bobija je za potrebe filma pozvao Adam Sendler. Reč je o filmu „Hasl“ koji će 8. juna ugledati svetlost dana na „Netfliksu“, u kojem Sendler tumači lik skauta koji očajnički traga za košarkaškom zvezdom koju će izvesti na draft. Pojavljuje se još i španski košarkaš Huančo Ernangomes.

U jednoj sceni koja se pojavila na društvenim mrežama, pojavljuje se 222 centimetara visoki Boban Marjanović i to u dresu Hemofarma.

Sendler je upitao Bobija koliko godina ima, na šta mu je on odgovorio da su mu 22 godine, ali je onda usledio zaplet.

Naime, pojavio se još jedan momak pored srpskog reprezentativca, a Sendler je upitao Bobija ko je to.

„To je moj sin“, uzvratio je centar Dalasa.

Šokirani Sendler mu je objasnio da ukoliko nema 22 godine ne može na dratf i usledilo je pitanje koliko mu sin ima godina.

„Moj sin ima 10 godina“, rekao je Bobi.

Inače, Dalas je u noći između utorka i sreda izgubio od Finiks Sansa, a Marjanović je taj meč ispratio sa klupe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

adam sendlerBobi Marjanovićfilm
Komentari (0)
Dodaj komentar