Bogdan opisao Amerikancima kako izgleda kada vas trener davi: ‘To je odnos oca i sina’ (video)

Bogdan Bogdanović upoznao je američke medije sa njegovim čuvenim „incidentom“ sa bivšim trenerom Partizana Duškom Vujoševićem koji ga je uhvatio za vrat.

Bogdanović je sinoć bio u centru pažnje nakon trijumfa Sakramenta protiv ekipe Čikaga (104:98).

Kako je u samom finišu meča košarkaš Čikaga Robin Lopez isključen zbog druge tehničke greške, novinare je zanimalo da li se i srpskom košarkašu nešto slično dogodilo u karijeri. Dobili su izuzetno zanimljiv odgovor.

– Ne na taj način. Trener me je jednom u Partizanu izbacio iz igre. Vujošević je tada bio u Partizanu. Samo kucajte u Jutjubu “Trener davi Bogdanovića” i videćete kako u Srbiji izgleda kada trener i igrač imaju odnos kao otac i sin – rekao je kroz smeh Bogdan.

Tokom meča ga je posebno iznenadila publika, koja je sa oduševljenjem reagovala na neka zakucavanja i seriju koševa protivnika u prvom periodu koji su Kingsi izgubili 28:9.

– Iznenadio sam se kad su počeli da se oduševljavaju. U mojoj zemlji bi vikali na njih, svašta nešto, ne bi se osećali baš najbolje posle. Moramo ih naučiti kako bolje da nas bodre. Ali znam da je ovde sve šou, da je cilj da sve izgleda dobro. Mnogo je novih stvari koje ću videti – dodao je Bogdanović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Bogdan Bogdanovićkošarkaš
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • sasa

    e ovo je uzas, davljenje predsatvljati kao etalon ljubavi. jos ova mrznja u ocima.