Bošković: Bilo je popuno ludilo, ponosna kako smo se boril

BEOGRAD – Ponosna sam na to kako smo se borile, nismo nijednog trenutka gubile nadu, izjavila je večeras odbojakšica Srbije Tijana Bošković posle plasmana srpskih odbojkašica u finale Evropskog prvenstva.

„Bilo je popuno ludilo, kao što ste mogli da vidite. Bilo je stvarno neizvesno do poslednjeg poena u prvom i drugom setu. Ponosna sam na to kako smo se borile, nismo nijednog trenutka gubile nadu. Ni posle tog prvog seta, iako smo i u drugom gubile tri razlike pred kraj. Uspele smo da preokrenemo i kasnije bez nekih velikih problema da završimo utakmicu u našu korist. Zaista sam ponosna na sve nas. Posebno na devojke koje su sa klupe doprinele i dale nam nenormalno dobru energiju, hvala im mnogo na tome. Nadam se da će sutra biti još bolje, a mi ćemo se potruditi da donesemo još jedno zlato“, rekla je Bošsković posle meča.

Bošković je istakla da ne zna odakle je tim crpeo snagu.

„Ne znam o, svaki put kada igramo za nacionalni tim motiv je ogroman, posebno što smo sada u Beogradu. Hvala publici koja nam je kroz sve ove utakmice na Evropskom prvenstvu dala dodatnu snagu“, rekla je Bošković, koja je upitana i da li ekipa sutra može rasterećeno da izađete na teren.

„Mislim da možemo, jer ipak imamo iskustva, neću da budem skoromna, u igranju ovakvih utakmica. Prethodnih godina smo bile u polufinalima i finalima svih najjačih takmičenja, znamo šta nas sutra očekuje bez obzira ko će biti protivnik“, dodal je ona.

Tijana je uz neverovatnih 39 poena na ovom meču odborila i svetski rekord po brzini smeča.

„Ne bih to da komentarišem, mislim da su danas neki igrači kada ja nisam mogla, povukli. Zaista sam im zahvalna, bez obzira na to koliko sam poena ja osvojila“, zaključila je Bošković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar