Božović: Da li sam trebao da skačem pored Đurđevića?

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović, posle remija (1:1) u 153. večitom derbiju, rekao je da žali što njegova ekipa nije sačuvala prednost do kraja i slavila na 72. rođendan crveno-belih.

„Utakmica nije bila prelepa za gledanje, ali je bilo velike borbe. Primili smo gol u finišu, bolje da smo ranije. Žao nam je što na naš praznik nismo pobedili i navijačima podarili pobedu na rođendan. U drugom poluvremenu, objektivno, nismo mogli više da napravimo“, priznao je Božović na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima njegov tim igrao je bojažljivo u drugom poluvremene posle stečene prednosti u prvom delu.

„Hteli smo da ostane takav rezultat, branili smo se. Nismo igrali onako kako smo morali, grešili smo u pasu i desilo se to što se desilo. Jesam li ja trebao da uđem i da skačem pored Đurđevića?“, odgovorio je Božović u svom stilu na pitanje da prokomentariše izjednačujući gol napadača Partizana.

Božović je pohvalio centarfora Ričmonda Boaćija jer je insitirao na nastupu u derbiju, uprkos povredi.

„Boaći se povredio na jučerašnjem treningu, primio je injekciju i tražio da igra. Moram da ga pohvalim jer je rizikovao težu povredu, a izdržao je koliko je izdržao“.

Božović se osvrnuo na sudije, na čelu sa glavnim Majom Vujovićem, posle odluke da priznaju neregularan gol veziste Zvezde Gelora Kange.

„I sudije su ljudi, nije im lako. Kod nas da dođe najbolji sudija iz Evrope ne bi se snašao. Mnogo je teško, velika je tenzija pre, za vreme i posle utakmice“, zaključio je Božović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Crvena ZvezdaMiodrag Božović
Komentari (0)
Dodaj komentar