Bruka, cirkus ili dobro uvežban duel? Meč kojem se svet smeje dolazi iz – Srbije! (video)

Ako Partizan i Crvena zvezda ne mogu godinama da pobede ili osvoje titule bez pomoći „više sile“ ili crvenih kartona, penala i poništenih protivničkih golova, kako li je tek u nižim ligama?

Fudbalski meč 24. kola Srpske lige Zapad odigran tokom vikenda između Smedereva 1924 i Mihajlovca 1934 najblaže rečeno je komičan i još blaže – sumnjiv.

Slike sa ovog meča obišle su svet i društvene mreže i ako ih se UEFA dokopa – teško nama.

Naime, duel dva tima iz „zlatne sredine“, čitati „onih kojima ne trebaju bodovi“ došao je sa 7 postignutih golova (najviša kvota u kladionicama) i sa prelazom „1-2“ čije su kvote obično od 25 do 40.

Svaki početnik u matematici lako bi mogao da izračuna koliko se obogatio onaj ko je pogodio da će Smederevo voditi na poluvremenu, a Mihajlovac pobediti.

A kako su branili golmani na ovom meču a igrači statirali na terenu, izgleda da ih je dosta pogodilo.

Suvišno je komentarisati kako su postignuti golovi jer toga nema ni u skečevima Montija Pajtona. Samo pogledajte kako su odbrane i golmani reagovali kad god bi im prišao protivnički tim i sve će vam biti jasno.

Najkomičnije je kako je postignut poslednji, sedmi gol kada bi, nakon njega, domaćin valjda trebalo da se iznervira što je izgubio utakmicu.

Ne i ovde. Kao da gol nije ni postignut. Zapravo, kao da se ni nije igrao fudbal.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbal
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Begbie

    hong kong, singapur, malezija, rusija…

  • ddd

    U kojoj to kladionici ima da se igra prelay na nekakvu trecu srpsku ligu ?