Čilić u finalu života, evo šta je na Tviteru poručio Federeru

Sve je spremno na Vimbldonu za veliko finale muškog singla u kojem će se sastati možda i najbolji teniser svih vremena Švajcarac Rodžer Federer i hrvatski teniser Marin Čilić koji ima priliku da prvi put u karijeri podigne ovaj trofej u vis.

Čilić i dalje živi svoj san a koliko je oduševljen plasmanom u finale dovoljno se može videti po njegovim poslednjim izjavama.

Na Tviteru je u subotu imao samo jednu poruku za Federera, navijače i sve one koji će gledati finale:

„Ne mogu dočekati sutrašnji dan!“.

Navijači Marina Čilića i Rodžera Federera uveliko su bacili rukavice i krenuli u opšti „rat“ na društvenim mrežama.

Hrvati su ubeđeni da će danas pisati novu istoriju tenisa u svojoj zemlji, dok su milioni fanova Federera apsolutno sigurni u novi trijumf i dokaz da Švajcarac i kao veteran igra najbolji tenis.

Da li bi ovo bilo finale da Novaka Đokovića nije zaboleo lakat protiv Tomaša Berdiha?

Čisto sumnjamo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Marin ČilićRodžer FedererVimbldon
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Viktor Rotmiler

    Rodzer Federer je odlican teniser.Ali,ovaj Vimbldon je njegova „Labudova pesma“.Ovo je njegova poslednja pobeda,na nekom velikom turniru. Sto se pak za CIlica,moze reci samo suprotno.Pred Cilicem se nalazi zaista svetla karijera.On je van serijski igrac,koga podrzava cela Hrvatska i ceo napredni zapdni svet.Zapamtite svi vi,koji sumnjate u njega.Cilic ce kad tad,biti prvi reket sveta.C ilic zivi u svojoj zemlji..U svojoj zemlji placato. porez.Obratite paznju na to.Nasi vrhunski teniseri,kao i teniserke,napustili su Srbiju,i naselili se u Spaniji,Monaku,Americi itd.Tamo placaju porez,a stalno isticu svoju nacionalnost.Marej je lepo rekao.Ja nikada necu napustiti svoju Veliku Britaniju.!!!

  • djibril

    Čile staviću na tebe 1000 din jer je dobra kvota. ako me zaebeš naebo si !!!!!!!