Čovek od reči: Da li je Nole odoleo niškim specijalitetima?

Miris luka i roštilja zapahne posetioce Niša čim stignu na autobusku stanicu, ali Novak odoleva ćevapima. Džogirajući u parku pored “Čaira”, naišao je na lokal koji liči na ispostavu “Ekvite”. Prvi utisak je da ste zakoračili u njegov veganski restoran u Monte Karlu…

Naš teniser jede što i kod kuće, odnosno u svakom uglu planete – avokado, špargle, rukolu, mleko od kokosa ili badema, razne semenke, u salati ili blendirano.

-Dostavljamo obroke teniserima više puta dnevno. Salate, smutije, sve što požele. Ne naručuje samo Nole, već svi – kažu za “Novosti” radnici “Đus pointa”.

Ostali naši asovi nisu na striktnom režimu ishrane kao prvi reket Srbije, ali dok igraju za reprezentaciju, očigledno da još više vode računa.

-Bio nam je Nole jedan dan. Došao, uzeo smuti i otišao, Kolega se slikao sa njim, valjda ću i ja moći – pričaju iz ovog lokala prepunog zdravih namirnica.

Dok ostale Nišlije misle da su ćevapi potrebni Novaku kao spanać Popaju, drugi teniser sveta bi sa takvog tanjira eventualno uzeo luk. Inače, salata od spanaća sa avokadom i prelivom od oraha i limuna je vrlo ukusna i hranljiva. Dođoh, uzeh “smuti” i – pobedih? Videćemo danas protiv Medvedeva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nisnovak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar