Čović: Gotovo sigurno nećemo izaći na teren

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da crveno-beli „gotovo sigurno“ neće igrati večerašnju četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti.

„Gotovo sigurno nećemo večeras izaći na parket u ‘Morači’. Sve je već vidjeno u petak“, rekao je Čović novinarima u Podgorici, a preneo je Blic.
Crvena zvezda u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige gubi od Budućnosti s 1:2, a Čović je još ocenio da je na sinoćnoj utakmici bila kradja.
„U prvoj utakmici protiv Budućnosti smo pokradeni, jer smo mi evidentno bolji od njih. Oni su gospodski primljeni u Beogradu, a vidite kako smo mi dočekani ovde. Nikada nije bio viđen veći stepen mržnje, ovako odvratnu mržnju nisam doživeo nigde kao ovde u Podgorici. Da li je moguće da se jedan te isti narod ovako mrzi. Ovi ljudi ne umeju da se sportski ponašaju. Bokan je mogao na drugačiji način da mi kaže da želi da bude gradonačelnik“, rekao je Čović.
Četvrta utakmica finalne serije plej-ofa ABA lige izmedju Budućnosti i Crvene zvezde trebalo bi da se igra večeras od 21.00 u dvorani Morača.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar