Čudesan meč u Madridu, posle neviđene drame Real u finalu Lige šampiona

Fudbaleri Real Madrida su posle neviđene drame savladali ekipu Mančester sitija sa 3:1, a ukupnim rezultatom 6:5 i tako se plasirali u finale Lige šampiona gde ih čeka Liverpul!

Izgledalo je da će izabranicima Pepa Gvardiole biti dovoljan jedan pogodak na prepunom „Santjago Bernabeu“ da overe plasman u novo finale, ali usledio je čudesan preokret Reala.

Dugo smo čekali na gol, a prvi je to uspeo Rijad Marez u 73. minutu, što je bio njegov sedmi ove sezone u Ligi šampiona. Ostavili su previše prostora igrači Reala Bernardu Silvi koji je proigrao Alžirca na strani.

Ovaj je uputio sjajan udarac na prvu stativu, a Kurtoa nije imao šanse. Činilo se da Siti ima stvari u svojim rukama, ali usledila je velika drama. Prvo su „građani“ u 87. minutu meča umalo stigli do 2:0, ali je Kurtoa skinuo loptu sa gol linije.

Izjednačenje stiže u 90. preko Rodriga na asistenciju Benzeme. To je bio prvi šut u okvir gola domaće ekipe, a fudbaleri Reala su osokoljeni podrškom navijača krenuli svim snagama napred.

Posle samo dva minuta Rodrigo donosi veliki preokret Realu i obezbeđuje produžetke! Nakon što je isteklo 6 minuta nadoknade, Anćeloti je zatražio podršku navijača, a sve se isplatilo već u prvom produžetku.

Potpuni preokret je viđen kada je Ruben Dijas bio neoprezan pri startu nad Benzemom, a sudija je pokazao na belu tačku. Francuz je bio neumoljiv čime je nastavio sa neverovatnim partijama, prenose sportski mediji.

U finišu prvog produžetka je viđena sjajna odbrana Kurtoe koji je sprečio povratak Sitija! Uspeli su u drugom produžetka fudbaleri Reala da potpuno umrtve igru protivnika i konačno zasluženo slave posle velike drame!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Liga šampionaMančester SitiReal Madrid
Komentari (0)
Dodaj komentar