Da li ste primetili: Navijači Reala skandirali igraču Bajerna (video)

Sinoć su dva fudbalska velikana odigrala poslednju utakmicu u Ligi šampiona. Revanš susret četvrtfinala između Reala i Bajerna (4:2) bio je poslednji u najjačem evropskom takmičenju za Filipa Lama i Ćavija Alonsa.

Ispadanjem Bajerna, legendarni Nemac i Španac oprostili su se od Lige šampiona. Budući da je Alonso deo karijere proveo u Realu, navijači u Madridu priredili su mu lep oproštaj.

Nakon što su posle utakmice skoro svi igrači otišli u svlačionicu, Ćavi je ostao sam na travnjaku, a navijači Reala skandirali su njegovo ime uz gromoglasan aplauz.

„Hvala navijačima. Ovaj trenutak pamtiću sve do kraja života“, rekao je Alonso, 35-godišnji fudbaler, koji na kraju sezone završava veliku karijeru u kojoj je osvojio Ligu šampiona dva puta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bajernČavi AlonsoReal Madrid
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zoran Zemun

    tim bez srama i obraza i juce su pokrali protivnika, u ovom slucaju bajern. Jedino sto je lepo u ovome je to sto onaj odvratni anceloti sada na svoj kozi moze da oseti kako izgleda kad ti otmu pobedu, kao sto je on na klupi (prljavo) belih mnogo puta uradio….Na pr. protiv Atletika u finalu 2014te