Damjanović pred Partizan: Teško gostovanje

NOVO MESTO – Trener košarkaša Krke Dalibor Damjanović rekao je da njegov tim očekuje teško gostovanje Partizanu u Beogradu u petom kolu ABA lige.

Partizan i Krka sutra od 19 sati igraju u hali „Aleksandar Nikolić“.

„Partizan je vodeći i jedini neporaženi tim u ligi. Predvodi ih jedan od najtrofejnijih evropskih trenera Željko Obradović, od kojeg svi treneri već dugo uče, priznali mi to ili ne. Svi gledamo njegove seminare, predavanja, utakmice. Ovogodišnji tim Partizana je nov. Imaju mnogo potencijala, mladih i perspektivnih igrača poput Madara i Glasa, iskusnih Puntera, NBA igrača Kuruca i Smailagića“, rekao je Damjanović za sajt ABA lige.

„Oni su kvalitetna ekipa koja igra agresivno po celom terenu, sa dosta preuzimanja, tako da nas očekuje veoma teško gostovanje. Oni su favoriti, a mi idemo u Beograd da igramo najbolje što možemo. Moramo da budemo hrabri i odlučni i pre svega da se borimo sve vreme“, istakao je trener Krke i doda da u Beograd dolaze bez Jana Špana, Leona Stergara i Marka Arapovića.

„Očekujem od ostalih momaka da što više nadoknade izostanak i da zaista damo maksimum. Nema pritiska, samo se treba boriti i pokazati mušku i pametnu igru“, zaključio je Damjanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar