Dangubić: Da sa dve pobede odemo u Zagreb

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je da očekuje još snažniji otpor Cedevite u drugom meču finalne serije ABA lige, ali da njegova ekipa želi sa dva trijumfa da ode u Zagreb.

„Naravno da očekujem reakciju Cedevite. Teško je igrati dve utakmice u samo dva dana, oni će tražiti šansu. Moramo da odbranimo domaći teren i sa dve pobede odemo u Zagreb“, rekao je Dangubić novinarima posle meča.

Crveno-beli su juče dobili prvi meč u Beogradu 81:66 i poveli sa 1:0 u seriji, zbog čega Dangubić ne krije zadovoljstvo.

„Jako bitna pobeda za nas. Loše smo otvorili meč, ne smemo više to da uradimo, moraćemo da popravimo takve stvari. Uspeli smo da nadoknadimo razliku, pre svega odbranom i energijom u napadu. Zadovoljni smo zbog trijumfa na startu“, rekao je Dangubić.

Prema njegovim rečima u drugom duelu prvak Srbije i Jadrana mora da bude bolji u napadu i da izgubljene lopte svede na minimum.

„Videćemo da li će im igrati Boutrajt, veoma im je bitan igrač u rotaciji. Ipak, najbitnije je da mi naše greške ispravimo“, zaključio je krilni košarkaš.

Druga utakmica između Crvene zvezde i Cedevite igra se danas od 18.30, takođe u hali Aleksandar Nikolić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

KK Crvena Zvezdanemanja dangubić
Komentari (0)
Dodaj komentar