Denver pobedio Minesotu, Jokić bolji od Bjelice

Košarkaši Denvera pobedili su noćas na gostujućem terenu Minesotu sa 112:100 i ostvarili šestu pobedu u poslednjih sedam utakmica u NBA ligi.

U ekipi Denvera koja je ostvarila 11. pobedu, Rendi Foj postigao je 19 poena, od kojih pet „trojki“ iz šest pokušaja, a Kenet Farid ubacio je 19 poena i imao je 10 skokova. Vil Barton dodao je 14 poena uz sedam skokova i pet asistencija.

Srpski košarkaš Nikola Jokić igrao je nešto više od 20 minuta za Nagetse, postigao je šest poena i imao je tri skoka i dve asistencije.

Endru Vigins postigao je 23 poena za Minesotu, koja je izgubila sedmi put u poslednjih osam utakmica. Zek Lavin dodao je 20 poena uz pet asistencija.
Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica igrao je 17 minuta i postigao je dva poena i imao dva skoka.

Košarkaši Klivlenda pobedili su u Bostonu domaći tim sa 89:77 i ostvarili treću uzastopnu pobedu. Lebron Džejms predvodio je Kavalirse do pobede sa 24 poena i sedam skokova, a dobru partiju prikazao je i Kevin Lav sa 20 poena i osam skokova.

Ejveri Bredli bio je najefikasniji u Seltiksima sa 17 poena, Dže Krauder dodao je 14, a Ajzea Tomas 12 poena.

Los Andjeles Lejkersi pobedili su Milvoki sa 113:95 i ostvarili drugu pobedu u poslednjih 15 utakmica. Kobi Brajant bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 22 poena i šest asistencija, a Dandjelo Rasel dodao je 19 poena i sedam asistencija.

To je tek četvrta pobeda Lejkersa u ovoj sezoni, a do sada su pretrpeli 21 poraz.

U ekipi Milvokija, koja je izgubila 10. uzastopnu utakmicu na gostovanjima, najefikasniji je bio Majkl Karter Vilijams sa 19 poena, a Kris Midlton postigao je 16. U timu nije bilo vodećeg strelca Grega Monroa zbog povrede levog kolena.

Sakramento je pobedio Hjuston sa 107:97 i ostvario treću vezanu pobedu. Kingse je do pobede predvodio Demarkus Kazins sa 26 poena i 12 skokova, a Daren Kolison dodao je 14 poena, šest skokova i 13 asistencija.

Najbolji u ekipi Hjustona bio je Džejms Harden sa 33 poena, sedam skokova i šest asistencija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar