Đoković i Ibrahimović „zapalili“ internet: Kad ‘vuk’ i ‘lav’ zapevaju „Jutro je“ (video)

Novak Đoković i Zlatan Ibrahimović, velikani tenisa i fudbala, sastali su se u Torinu gde se od 14. do 21. novembra održava Završni masters turnir.

Srbin i Šveđanin još jednom su pokazali da su veliki prijatelji, te su fotografije i video snimci sa druženja brzo postali viralni na društvenim mrežama.

Đoković i Ibrahimović proveli su određeni vremenski period pričajući o Zlatanovoj omiljenoj pesmi „Jutro je“ od Nade Topčagić, a Šveđanin, balkanskog porekla, pohvalio se i da mu je srpska narodna pevačica bila na rođendanu.

„Ona mi je došla tamo…“, pričao je Zlatan aludirajući na iznenađenje koje mu je priredila Nada Topčagić. Đoković je zatim zatražio da im puste legendarnu pesmu i zajedno su otpevali stihove.

Novak i Zlatan nastavili su druženje iza kamera, a posle nekog vremena podelili su i slike na društvenim mrežama.

„Lav i vuk“, napisao je na početku objave Đoković aludirajući na to da se Šveđanin često poredi sa lavom, odnosno on sa srpskim vukom.

„Veliki Ibra. Uvek je zadovoljstvo videti te. Hvala na poseti u Torinu“, dodao je najbolji teniser sveta.

Fotografiju je zatim i podelio Ibrahimović napisavši sjajan opis slike: „Naljutite nas i nateraćemo vas da platite“.

Njih dvojica su u prošlosti više puta govorili o sjajnom prijateljstvu, i upravo je Ibra u nedavnom intervjuu za klupsku televiziju Milana govorio o pobedničkom mentalitetu koji poseduju.

„Fantastični Nole, veliki prijatelj… Prvo i pre svega – balkanska glava. Kada ta glava eksplodira onda se dešavaju dobre stvari. To je moja filozofija. Kada se naljutiš, to te čini spremnim da uradiš stvari najbolje što možeš, tada si fokusiraniji, spremniji i želiš više od sebe. Kada si opušten – nisi na istom nivou“, rekao je Ibrahomović.

„Bes izvlači najbolje iz njega, tako je i sa mnom, tada se osetim živim, osetim adrenalin, dobijem više energije. Novak je kompletan sportista, nije imao mnogo iskustva na početku, nije bio na tom mentalnom nivou, ali to je normalno, na početku je talenat, a iskustvo donosi i rast na mentalnom nivou. On je kao ja, on je kompletan sportista, najkompletniji koji može biti“, dodao je proslavljeni napadač.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicZlatan Ibrahimović
Komentari (0)
Dodaj komentar