Đoković na kraju sezone: „Umoran sam, želim da zaboravim na tenis“

Najbolji teniser sveta Novak Đoković završio je jednu od najboljih sezona u istoriji tenisa, u kojoj je osvojio tri gren slema i igrao finale četvrtog.

Nije uspeo da se domogne finala Dejvis kupa, ali ne odustaje od cilja da Srbiji donese još jednu salataru.

– Dao sam sve od sebe. Nadam se da ćemo da naučimo nešto iz ovih mečeva. Ostaje mi cilj da osvojim Dejvis kup. Svi volimo da igramo za reprezentaciju.

Nova sezona je praktično pred vratima, a još nije poznato da li će naš as nastupiti za reprezentaciju na ATP kupu i što je još važnije, da li će braniti titulu u Australiji.

– Želim da odmorim i da zaboravim na tenis. Umoran sam od cele godine. Hoću da provedem vreme sa porodicom. Uskoro ćete saznati moje planove za 2022. godinu – rekao je Đoković.

Prvi reket sveta sa saigračima je morao da pruži ruku rivalima u polufinalu Dejvis kupa. Hrvatska je prošla u finale pobedom od 2:1.

– Sezona je za mene danas završena, neću da žalim ni za jednim turnirom koji sam odigrao posle avgusta. Dajem sve od sebe, kao i uvek, za nacionalni tim. Dodatna je važnost i značaj kada su svi uključeni. Nažalost, to nije bio slučaj. Jedna pobeda u singlu nije dovoljna. Ovakva vrsta takmičenja je okrutna na neki način jer zahteva od vas da pobedite svaki meč koji igrate, i setovi se računaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar