Đoković neće biti deportovan danas, ostaje u Australiji barem do ponedeljka

Novak Đoković neće biti deportovan danas i ostaje u Melburnu barem do ponedeljka.

Australijski sud odložio je odluku o žalbi Novaka Đokovića na zabranu ulaska u zemlju do ponedeljka u 10 sati po lokalnom vremenu, odnosno oko ponoći u nedelju po srpskom vremenu, prenose tamošnji mediji.

Advokat u vladi Komonvelta Kristofer Tran kaže da se ministarka unutrašnjih poslova Karen Endrus danas neće protiviti privremenoj zabrani deportacije Novaka Đokovića.

Do presude Đoković će biti u karantinu u hotelu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

australijadeportacijanovak djokovic
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • bambi

    Milsim da je rec deportacija odvratna i da sam na mestu Srdjana, bas bih pred medjunarodnim sudom potenciarao na toj izvjavi. Inace, cini mi se, kao i mnoge mlade ljude, da je Novaka zapravo religija unistila, dogma, meditacije, verovanja….

  • umorni kosač

    odlična vest. stvorio se prostor za delovanje jake srpske diplomatije i samog predsednika, ne bi li umilostili australijance da puste nola da učestvuje na turniru. e jedino ako predsednik ima vremena, pošto puno radi 😂😂😂

  • Anonimni

    ZA SRPSKI BOZIC KO NAM UCINI NEPRAVDU A VEC JESTE PLATICE BOZJOM KAZNOM STRASNE MUKE!

  • Anonimni

    OVO JE ZLOCIN I HITLEROVSKO NASILJE NAD SPORTISTOM.Ko nezna tako se HITLER ponasao na olimpiskim igrama u nemackoj 38 godine proslog veka,OVO SU NJEGOVI POTOMCI koji su izbegli pravdu!

    • Rafa

      Ne nad sportistima samo već svima, zemlje Komonvelta su sve više nalik fašističkoj Nemačkoj i taj teror je sve veći….