Đoković pobesneo na sudiju: „Jesi li ti ikada igrao tenis?“ (video)

Novak Đoković je tokom polufinala Rolan Garosa ušao u raspravu sa sudijom u samoj završnici napetog trećeg seta.

Posle gubitka trećeg seta i sudijske opomene zbog  prekoračenja vremena za servis, Đoković je po dolasku na stolicu dobacio sudiji da ne shvata zašto nema razumevanja za sekund, dva kašnjenja. Kada je dobio odgovor „da svako ima na raspolaganju isto vreme, 25 sekundi“, Đoković je uzvratio ovako:

„Jesi li igrao tenis nekada? Jesi? Dakle, znaš kako je u ovakvoj situaciji, rezultat 5:6, izgubljen poen, publika i dalje tapše…? Znaš kako je to? Da? Svaka čast, čoveče. Svaka čast“, bio je besan Đoković, a onda ironično čestitao sudiji u stolici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicRolan Garossudija
Komentari (9)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Dosta pljuvanja po Noletu ,on je pRVAK SVETA a sta ste vi bede ljudske ?Ni da ima disciplina „pljuvanja u dalj“ i tu bi se upljuvali a ne dobacili do mete!Aloooo PRVAK SVETA ,voli ga ili ne i jos SRBIN!

  • Anonimni

    Bravo Noleeeee…! Prvak si Sveta , pa neka puknu zavidljivci …!!!

  • Nenad

    Budala svako mu smeta.

  • Ante Gotovina

    Srpska posla uvjek je neko treci im kriv osim mnogo boljeg prtivnika srbine sportski podnesi poraz.

    • Draža

      A što se ti baviš „srpskim poslovima“?

    • Anonimni

      Posto nisi iz Srbije(gotovina su odande gde su kolj“ci,ostavi naseg Noleta na miru!

  • milan

    Djokovicu ne pravi vecu budalu od sebe nego sto jesi. U mec si usao kao da si posao na pijac,pa malo ces ovo malo ono al polako. To sto publici dajes srce posle svake pobede bilo bi bolje da to srce vise pokazujes na terenu. Na terenu gde si igrao igrao je i drugi igrac tako da je dobar ili los i za protivnika.Niko se toliko neljuti zbog toga kao ti. Kao sto sam vec mnogo puta rekao tvoj najveci problem je u tvojoj glavi.nisi vise fokusiran na igru daleko si od terena. Ovo nisu nikakve kritike vec istina.

    • Draža

      A ti kao da se nikada, ali baš nikada nisi bavio nikakvim sportom, kao da nikada nisi igrao bar fudbal na školskom ili nekom drugom terenu u kraju pa ne znaš kako se sve može reagovati i komentarisati u žaru igre…

    • Anonimni

      Bogte ovaj“Milan“ ce biti (malo sutra) i teniski trener!