Đoković pokrenuo ekstremni izazov: „Izgleda ludo, ali je zaista korisno“ (video)

Novak Đoković objavio je na svom Instagramu snimak na kom je pokazao šta čini snažnijim njegov um i telo. Naime, najbolji tenser sveta je praktikujući Wim Hof metodu, u ledenom potoku proveo 1 minut i 45 sekundi.

„Vežba ledenih kupki izgleda ludo, ali zaista je korisna za treniranje uma i tela. Kroz razne tehnike (poput disanja) možemo se dovoljno smiriti da bismo preuzeli ekstremne uslove poput ovog i učinkovitije se borili sa svakodnevnim stresom u našim životima. Koristim Wim Hof metodu i smatram da je ona korisna za moj život u celini. Um nad materijom. Mozak iznad tela“ napisao je Nole i predložio svima da istraže ovu metodu čime je pokrenuo izazov na Instagramu pod nazivom NoleChallenge:

„Napolju mora biti zima i ledena voda, morate biti samo u donjem rublju, a telo do pola da vam bude u vodi i tako morate izdržati najmanje jedan minut“, objasnio je Novak i dodao „Najprije uradite istraživanje i pripremite se, jer ovo može biti prilično opasno ako ne sledite Wim Hof smernice“, napisao je na kraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izazovnovak djokovic
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • AA ( americki alah)

    odi u Rusiju Nole, Sibir, oni to rade na -50