Djoković: Zaslužena pobeda Runea

Srpski teniser Novak Djoković rekao je da je i pored poraza zadovoljan igrom na mastersu u Parizu, a da je njegov današnji protivnik u finalu Danac Holger Rune zaslužio pobedu.

„Apsolutno si zaslužio pobedu, imao si neverovatnu nedelju, srećan sam zbog tebe. Ti si sjajan karakter, posvećen si tenisu i naporan rad se isplaćuje. Siguran sam da te čeka svetla budućnost“, rekao je Djoković posle meča.

Djoković danas nije uspeo da odbrani titulu na mastersu u Parizu, pošto je izgubio od 18. igrača sveta Danca Holgera Runea sa 6:3, 3:6, 5:7.

„Hvala mom timu na sjajnoj nedelji, izgubio sam od boljeg protivnika, nekad pobediš nekad izgubiš, ima i drugih izazova. Zadovoljan sam igrom u Parizu“, naveo je sedmi teniser sveta.

Rune je prvi put igrao u finalu mastersa i osvojio prvi trofej.

On je rekao da mu je Djoković jedan od omiljenih igrača i da je kao mali gledao njegove mečeve.

„Bilo je zadovoljstvo deliti sa tobom teren danas, uvek sam ti se divio. Tebi i tvom timu želim sve najbolje do kraja sezone. Hvala svima, mom timu, majci, treneru i navijačima, svima koji su me podržavali ove nedelje. Jedva čekam da se vratim sledeće godine“, rekao je 19-godišnji Rune.

On je na turniru pobedio petoricu igrača iz 10 najboljih.

Rune će posle ove pobede skočiti na 10. mesto na ATP listi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar