Đokovića iznervirao novinar: Mislite da nisam kandidat za titulu?

Posle osvajanja turnira u Abu Dabiju i polufinala turnira u Dohi, Novak Đoković je poručio da ide na trofej u Melburnu, a bio je iznerviran stavom novinara.

Najbolji teniser sveta ispao je od Španca Bautiste Aguta, a novinara je zanimalo šta očekuje na Australijan openu.

Đoković je poručio da želi titulu i da se to nije promenilo zbog poraza.Usledila je opaska novinara: – Čak i posle ovakve nedelje, što je Novaka uzrujalo.

– Zašto, da li zaista mislite da posle ove nedelje ne zaslužujem da budem među kandidatima za titulu? Rekli ste čak posle ovakve nedelje. ne razumem vaš komentar. Pitali ste me šta mi je cilj. Rekao sam vam, trofej. Hvala.

Posle turnira u Dohi, Novak putuje za Australiju. Prvi grend slem sezone, koji je osvajao šest puta, poslednji put 2016. godine, počinje 14. januara i Đoković će na njemu biti prvi nosilac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

australian opennovak djokovic
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Zelja je jedno a stvarnost drugo, Novak nije fizicki spreman da se nosi sa teniserima koji su fizicki spremniji od Novaka, Novak je talentovan, ali ima velike Probleme sa Servom, a serva je pola poena, ako popravi servis i bude fizicki spreman , osvojice Melburn. Ja mogu samo da mu pzeli da mu se zelja ostvari.