Đokovićev otac odgovorio na uvredu: Novak jeste nacionalista, ali… (video)

Otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković, prokomentarisao je za TV „Prvu“ napade na najboljeg srpskog tenisera koje su stigle od kosovskog ambasadora u Bugarskoj.

Naime, predstavnik Prištine u Bugarskoj Edon Cana komentarisao je na Tviteru način na koji su srpski teniseri proslavili pobedu na ATP kupu u Australiji. On je posebno bio oštar prema Novaku Đokoviću.

„Nakon vojnog marša nastavili su sa Kosovom. Možeš biti ATP pobednik, ali ostaješ primitivac, zaostao i običan balkanski nacionalista i šovinista. Nije slučajno što je Novak Đoković najmanje voljen teniski šampion u istoriji“, napisao je Cana.

Međutim, otac Novaka Đokovića, Srđan, izjavio je u Jutarnjem programu TV „Prve“ da je Novak nacionalista, kao što je i on, ali i većina ljudi u našoj zemlji.

„To nije ništa ružno, mi volimo svoj narod i svoju zemlju. Ali ne mrzimo tuđ narod i tuđu zemlju. Vi ste ušli u našu zemlju i da znate da je to naša sveta zemlja, kao što je za Jevreje Jerusalim. Prema tome, mi ćemo uvek biti uz naše Kosovo i naš narod dole i nemojte da mislite da će se tu nešto promeniti za 10, 20, 100 ili hiljadu godina. Uvek će Kosovo biti srce Srbije“, kazao je Srđan Đoković.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicSrđan Đoković
Komentari (12)
Dodaj komentar
  • FrankKag

    Hello everyoneMy name is Mary. Who will register and find me on the site, will receive a gift from me and my phone number!

  • nesa151

    Gde kresim da mi se komentar ne objavi a NAPISEM ISTINU

    • Anonimni

      Auuuuuuuuuu u ISTINI je problem!!!!!

  • Anonimni

    Vlastimire! Objavice urednici i moje ranije komentare ali“covek iz naroda“ govori 3 jezika prosao svet uzduz i popreko zao mi te je sto ne biras reci nesrecni covece!

  • Anonimni

    Boze Bugarce sto si toliko tuzan pa i vas bugare sa okrenutim curanom u istoriji smo vasc „UCILI REDU“ .A tvoj komentar mi kazemo P“S laje a VETAR NOSI!

  • VLASTIMIR

    Srdjan Djokovic je covek iz naroda,njemu nije poznato,da kada se za nekoga kaze da je nacionalista,da je to pogrdno,a ne pozitivno.Treba biti rodoljub,a nacionalista nikako.Takodje smatram,da sportisti treba da daju izjave u vezi sporta,a politiku da izbegavaju kao zmiju.!

    • Anonimni

      Vlastimire mora da si mnogo nesrecan ili ljubomoran covek a uz to neobrazovan,“nacionalista“nije pogrdno pogrdno je SOVINISTA ,jer NACIONALISTA VOLI SVOJ NAROD I DRZAVU A SOVINISTA MRZI SVE . Biraj ubuduce stranu dragi Vlastimire i znaj nikad nemas sanse ni upola da uspes u bilo cemu kao NOLE NACIONALE!

  • Boki

    Šta vam se nije svidelo u mom komentaru pa ga niste objavili!? Imenice, pridevi ili epiteti!?🧐

  • Milan

    Tako je! Bravo momci, bravo Srđane!

  • SRBIN

    tako je uz vasmo srbi kazite da imi postoimo i dk postoimo to je nese srce srbije bravo legendo bravo bravo

    • Adolf

      Srbine, ako si Srbin kao što tvoj nick kaže, bar nauči pravopis.

      • Anonimni

        Adolfe! A JESILI ti Srbin.Da jesi znao bi da ove nase tastature ponekad i zataje i progutaju slobvo.I pitanje JEL TEBI VAZAN PRAVOPIS ILI USPEH SPORTISTA MALE INADZISKE DRZAVE SRBIJE???