Đokovićev stric: Hvala Srbijo, sada je vreme da slavimo!

BEOGRAD – Stric Novaka Đokovića, Goran Đoković, pozvao je navijače da zajedno sa najboljim srpskim teniserom proslave osvajanje titule na Vimbldonu, preneo je RTS.

Đoković je u nedelju po sedmi put u karijeri osvojio Vimbldon, pošto je u finalu pobedio Nika Kirjosa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (7:3). Povodom novog uspeha našeg najboljeg sportiste, Teniski savez Srbije organizuje večeras doček ispred Starog dvora u Beogradu.

„Fenomenalan uspeh, svi znamo koliki je to uspeh. Sa sedam titula na Vimbldonu, približava se broju Australijan opena. Mislim da će Vimbldon biti njegov turnir, jer još ne znamo da li ćemo ići u Australiju. Novak je toliko puta osvajao turnire, ali ovo je nešto posebno, odlepio se od magične cifre od 20. To mnogo njemu znači, mnogo i ovim ljudima. Hvala svim ljudima, pozivam ih da ostanu i uživaju. Bili su uz nas kada je bilo teško, sada je vreme da slavimo“, rekao je Goran Đoković za RTS.

Novak Đoković je trijumfom na Vimbldonu stigao do 21. grend slem trofeja. On će se navijačima obratiti oko 21.10 časova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar