Đokovićev urnebesni komentar: „Rado ću ga primiti…to nije zvučalo dobro“ (video)

Novak Đoković juče je osvojio 34. Masters turnir u karijeri nakon što je u finalu Pariza sa 6:4, 6:4 bio bolji od Kanađanina Denisa Šapovalova. To je ujedno bila i 77. titula u karijeri 32-godišnjeg Srbina.

Posle meča Đoković se sjajno zabavljao na konferenciji za štampu sa novinarima, a najduhovitija situacija dogodila se pri kraju kada je dobio pitanje o nagradi za najboljeg balkanskog sportistu.

Naime, Đoković je proglašen najboljim sportistom Balkana po izboru Asocijacije nacionalnih odbora balkanskih zemalja, ali još nije preuzeo tu nagradu iako je osvojio pre osam meseci, a sada je priznao da uopšte nije ni znao da je dobitnik tog priznanja.

„Prvi put čujem za to. Pitaću moj tim o tome, ali rado ću ga primiti“, rekao je Đoković pa zatim svestan konotacije njegovih reči nastavio:

„To nije zvučalo dobro, uopšte nije zvučalo dobro, ali primiću priznanje prvom prilikom. London, Dejvis Kup, gde god mogu“, završio je Đoković kroz osmeh.

Trenutno drugom teniseru sveta do kraja sezone ostaje završni turnir najboljih u Londonu gde može vratiti prvo mesto ATP liste, a turnir počinje za nedelju Haos dana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar